perjantai 22. maaliskuuta 2013

Kymmenes viikko - Viimeinen viikko



Viimeinen viikko lähti mukavasti käyntiin. Töitä riitti erilaisten matriisejen ja vertailujen kanssa. Piti myös tehdä yhteenveto kaikesta mitä oli tullut tehtyä täällä. Työpaikalle tuli myös uusi harjottelija joka tulisi ottamaan kaikki työni omille harteilleen joten jouduin hänelle kertomaan ja opettamaan kaiken.

Keskiviikkona päätin käydä katsomassa kuuluisaa Puente Bizkaia -siltaa. Lippu joen yli maksoi huikeat 35 senttiä. Ei käynyt kyllä hirveästi kukkarolle. Toisella puolella jokea oli hieman rikkaampien ihmisten alue jossa oli venesatama, hiekkaranta ja huviloita. Erittäin mukavan näköinen paikka.

Viimeisenä työpäivänä tuli aloitettua normaalisti työt ja myöhemmin pomo vei minut oluelle läheiseen baariin jossa joimme muutamat oluet ja söimme oliiveja Tabascon kanssa. Ei ole tullut kyllä kovinkaan monen pomon kanssa käytyä kaljalla. Baarin jälkeen lähdin muiden toimiston työntekijöiden kanssa läheiseen ravintolaan/baariin syömään hieman lounasta ja siinä sitten kiittelin kaikkia ystävällisyydestä sekä kaikesta avusta.

Sunnuntaina lähteekin sitten lentokone kohti Frankfurtia ja sieltä lentokone takaisin rakkaaseen Suomeen.

Bilbaosta jäi erittäin hyvät muistot ja suosittelen kyllä kaikkia käymään siellä sekä Baskimaassa ylipäätänsä.

Puente Bizkaia



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti