sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Toinen viikko

Toinen viikko Bilbaossa lähti mukavasti käyntiin, kun maanantaina tapasin itse kunniakonsuli ja hän esitteli minut Skypen kautta muille toimistoille. Kunniakonsuli innoissaan kertoi minulle lähes tulkoon kaiken alasta jolla yhtiö toimii. Pitkän puheen jälkeen hän pisti minut tekemään erilaisia markkinointiin liittyviä hommia. Ei minun alaani, mutta lupasin hoitaa homman kotiin.

Keskiviikkona päätimme lähteä töiden jälkeen käymään hieman kauempana sijaitsevaan ostoskeskukseen jossa muut halusivat käydä katsomassa Primarkkia. Itse en niin innostunut vaatekaupasta, mutta päätin tutkia muun kauppakeskuksen muiden asioidessa Primarkissa. Tutkiessani huomasin ostoskeskuksien olevan Bilbaossa yllättävän pieniä verrattuna Suomessa oleviin hehtaarien kokoisiin ostoskeskuksiin.

Perjantai iltana päätimme chillata ja istua vain kämpässä. Lauantaina lähdin katselemaan lähellä sijaitsevaa vanhaa kaupunkia joka tunnetaan nimella Casco Viejo. Kaupunki oli erittäin upea vanhoine kirkkoineen ja kapeine katuineen. Turisti liikkeitä, kauppoja ja kuppiloita riitti joka kulmassa. Sunnuntaina oli siivouspäivä ja illemmalla menimme paikalliseen Wi-Fi baariin kirjoittelemaan blogeja ja surffailemaan netissä.

Konserttitalo Casco Viejossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti